• Atletické závody
        • Atletické závody

        • Atletické závody

          Dne 21. 3. 2017 se uskutečnily v Prostějově atletické závody starších a mladších žáků v netradičních disciplínách, kterých se účastnila také naše škola.Družstvo starších děvčat ve složení Simona Procházková, Veronika Pospíšilová, Sára Špalková, Tereza Trunečková a Tereza Račanská se umístilo na pěkném pátém místě.

          Družstvo starších chlapců ve složení Michal Matoušek, Lukáš Navrátil, Pavel Šťastný, Martin Leidemann a Ondřej Matušinec obsadilo krásné čtvrté místo.

          Družstvo mladších chlapců ve složení Vít Komárek, Martin Vavrys, Filip Malý, Jakub Král, Tomáš Přibyl získalo skvělé třetí místo.

          Největším překvapením však byl výkon mladších dívek ve složení Adéla Judásková, Amálie Matoušková, Karina Konšelová, Natálie Janoušková a Marie Župková, které získaly fantastické první místo.

          Všem našim závodníkům děkujeme za předvedené výkony a vzornou reprezentaci naší školy.

          Mgr. Petr Slouka

           

      • Soutěž "Zelené jaro"
        • Soutěž "Zelené jaro"

        • Soutěž „Zelené jaro“

          Dne 20. března se konala v areálu školní zahrady ekologicko- přírodovědná soutěž, které se zúčastnili žáci 3. tříd (mladší kategorie) a žáci 4. a 5. tříd (starší kategorie). Úkoly byly rozděleny na část poznávací a teoretickou, porotou na jednotlivých stanovištích byli odborníci 8. a 9. ročníku. A jak dopadly výsledky soutěže? Z osmi týmů v kategorii mladších žáků se na 1. místě umístili „MMJ“ ve složení M. Rundtová, J. Doležel a M. Slatina. V kategorii starších žáků se na 1. místě umístili „Správňáci“ ve složení F. Malý, D. Soldán a T. Večerka. Vítězům blahopřejeme a věříme, že jejich zájem o přírodu bude pokračovat i v budoucnu. Všem ostatním děkujeme za účast a soutěžní nasazení, dík patří i žákům 8. a 9. ročníku za organizaci a věříme, že to i pro ně bylo příjemně strávené odpoledne.

          Dana Svobodová a Vladimír Jakoubek