• Vánoční turnaj v ping pongu
        • Vánoční turnaj v ping pongu

        • Dne 20. prosince 2019 se na naší škole konal čtvrtý ročník oblíbeného Vánočního turnaje ve stolním tenisu. Soutěž proběhla ve dvou kategoriích:

          V první kategorii, kde soutěžili žáci 4. a 5. ročníku, se na 3. místě umístil Filip Novák, na 2. místě Matyáš Bartolšic a na 1. místě Jan Vašina.

          Ve druhé kategorii, která byla určena pro žáky 6. až 9. ročníku, se na 3. místě umístil Pavel Zdražil, na 2. místě Filip Malý a na 1. místě Šimon Janík. 

          Hráči, kteří se umístili na medailových pozicích, si odnesli domů velmi hezké ceny; velkou pochvalu za bojovnost si ale zaslouží všichni účastníci turnaje.

          Již nyní je jisté, že pro velkou spokojenost všech zúčastněných se bude určitě konat další ročník, na který se budeme velmi těšit.

          Mgr. Petr Slouka

      • Informace o sběru starého papíru
        • Informace o sběru starého papíru

        • Ještě bychom se rádi vrátil k výsledkům soutěže ve sběru starého papíru. V loňském školním roce jsme nasbírali více jak 17 tun. Výtěžek byl převeden na účet Klubu přátel školy. Děkujeme všem sběračům a jejich rodičům za účast na soutěži.

          V letošním školním roce je situace zcela odlišná. Doposud se nám nepodařilo vyjednat lepší cenu za směsný papírový odpad. O tuto komoditu v současnosti není zájem. Cena na trhu je velmi nízká - cca 0,1 Kč/kg. Doufáme, že se podaří na leden 2020 vyjednat lepší cenu. Již nyní víme, že pro lepší cenu bude nutné papír třídit na noviny + časopisy a zvlášť lepenku. V případě změny vás budeme ihned informovat.

          Ještě připomenutí výsledků minulého školního roku v tabulce níže:

          V. Jakoubek, D. Svobodová

      • Okresní finále starších dívek ve florbalu - podzim 2019 (6. - 7. roč. a 8. - 9. roč.)
        • Okresní finále starších dívek ve florbalu - podzim 2019 (6. - 7. roč. a 8. - 9. roč.)

        • Ve dvou starších kategoriích florbalu dívky 6. – 7. ročníku skončily na pěkném 4. místě a nejstarší dívky na 5. místě na okrese.

          Byly to tyto hráčky. V. Koutská, S. Bártová, E. Fidermáková, A. Hronková, T. Rumplíková, B. Jančeková, N. Záhorová a A. Havlíčková. K posledním třem jmenovaným se ve starších ještě přidaly: A. Matoušková, B. Buriánková, A. Jordánová, D. Jančeková, E. Jiráková a D. Koutská.

          Naše hráčky se soupeřek v silně obsazeném okresním finále nezalekly. V každém dalším zápase se zlepšovaly. Rozhodně zanechaly velmi dobrý dojem a obdržely pochvalu od organizátorů a několika diváků a to nejen za pěknou týmovou kulturu a fair play hru, ale i za výkony na hřišti. 

          P. Jordán

      • Vánoční zdobení školního plotu se školním parlamentem
        • Vánoční zdobení školního plotu se školním parlamentem

        • Zima je období, které se  obvykle zdobí samo – sníh, mráz, jinovatka...Ta letošní zatím moc parády nenadělala, a proto se jí rozhodly pomoci děti z prvního stupně. Vytvořily nádherné obrázky, kterými ozdobily plot před budovou školy a uspořádaly tím venkovní výstavu.

          Každý kolemjdoucí si tak může prohlédnout díla a ocenit nápaditost a um našich žáků/vašich dětí...a třeba přivoláme i pořádnou nadílku sněhu a ledu, abychom si dokonale užili vánoční prázdniny.